Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat! +36 20 290 7690
Hétfőtől- Péntekig: 08:00-16:00 vagy írj nekünk: info@fred.hu
A Gastronorm tartály minden vendéglátóipari konyha nélkülözhetetlen része. A professzionális konyhában sosem lehet elég GN-tartály. A Gastronorm a GN rövidítése, és a tartályok méreteire és mélységére vonatkozó világszabvány. A GN-tartályok nagy előnye, hogy azonos méreteiknek köszönhetően számos vendéglátóipari eszközzel kombinálva használhatók. Ez a GN-tartály rendkívül jól használható sütőkben, hűtőszekrényekben, fagyasztókban, salátaasztalokban, hűtőpultokban, tálcás kocsikban, vitrinekben, bain marie-kban és chafing dish-ekben
Ez a GN tárolóedény az extra szilárdság érdekében behajtott élekkel és lekerekített sarkokkal rendelkezik, így könnyen és biztonságosan használható. Az azonos méretű GN tárolók használata sokkal hatékonyabbá teszi a konyhai munkát. Mivel a GN-tartályok egymásra rakhatóak, tökéletesen alkalmasak tárolásra, és kevés helyet foglalnak például a fagyasztószekrényekben és a hűtőszekrényekben. Ráadásul a GN-tartály megfelel az európai élelmiszerbiztonsági követelményeknek
A 0,6 mm vastagságú, kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően a GN tároló alkalmas a professzionális használatra a vendéglátó konyhában. A Gastronorm méret minden tartályon és tálon gravírozva van. Ezenkívül a GN tartály könnyen ellenáll a -40 és 300⁰C közötti hőmérsékletnek. A GN-tartály tisztítása előtt először ürítse ki, és öblítse le az ételmaradékokat. A makacs szennyeződéseket szappanos vízzel lehet fellazítani. Ezután tegye a tartályt a mosogatógépbe. Fontos, hogy a GN-tartályt tisztítás után alaposan megszárítsa, mielőtt újra egymásra rakná vagy használná.
A különböző anyagú GN-tartályok és fedelek nem cserélhetők fel egymással.
Referenciák: